Over Eurocept

Eurocept loopt voorop in het vereenvoudigen van de behandelrelatie tussen arts en patiënt. Door een unieke combinatie van medische thuiszorg, gekwalificeerde zorgprofessionals (Homecare), beschikbaarheid en kennis van geneesmiddelen (Pharmaceuticals) levert Eurocept een hoge kwaliteit aan zorg voor patiënten.

Eurocept, opgericht in 2001, is een voorloper op het gebied van ziekenhuisverplaatste zorg. Patiënten krijgen bij ons thuis een hoge kwaliteit aan zorg. Zo leveren wij thuis onder andere geneesmiddelen, thuiszorg, medische technologie, medische voeding en wondzorg.
Eurocept maakt gebruik van de digitale omgeving ‘Eurocept Plaza’, waarin behandelaars de medische gegevens van patiënten kunnen invoeren en raadplegen. Hierdoor blijven de lijnen kort en kunnen patiënten snel worden geholpen.

Bij de Eurocept Groep werken ongeveer 140 professionals die in 2013 een omzet haalden van meer dan € 150 miljoen. In 2016 was dit meer dan € 400 miljoen.

Missie

De Eurocept Groep streeft ernaar om de behandelrelatie tussen behandelaar en patiënt te vereenvoudigen. Dit realiseren wij door producten en diensten aan te bieden die beantwoorden aan de farmaceutische, medisch-technische en verpleegkundige zorgvragen.

Awards

Kernwaarden

Klantgericht

Als medewerker van Eurocept stel ik mij flexibel op, ben ik service verlenend en blijf ik positief verrassen.

Oplossingsgericht

Als medewerker van Eurocept ben ik proactief, innoverend, voeg ik waarde toe, denk ik buiten kaders en daarbij is mijn startpunt altijd de verwachting van de klant.

Kwaliteitsgericht

Als medewerker van Eurocept stel ik mij professioneel op, zijn mijn richtlijnen transparant en mijn resultaten meetbaar/ toetsbaar. Ik neem verantwoordelijkheid en blijf ik mijzelf continue verbeteren.

Resultaatgericht

Als medewerker van Eurocept ben ik ondernemend, boek ik resultaat voor de klant én voor Eurocept, werk ik doelgericht, streef onze missie na en ben ik gericht op de lange termijn.

VERBINDEND

Als medewerker van Eurocept zoek ik de samenwerking op, sta ik open voor de ander en heb daar oog voor. Ik vier successen maar deel ook verdriet. Ik ben mij bewust van de organisatie en zet de eerste stap.

Erkenning gevend

Als medewerker van Eurocept zijn bevestiging en waardering voor mij vanzelfsprekend. Ik geef energie en flexibiliteit. Ik stel mij kwetsbaar op, geef openheid van zaken en ik zet collega’s/ mijn medewerkers in hun kracht.