Eurocept Homecare - Partner ziekenhuizen

Ziekenhuizen werk uit handen nemen en zorg leveren tegen een scherpe prijs! Eurocept Homecare met al haar logistieke en medische expertise maakt het mogelijk voor u en uw patiŽnten.

Tot 2012 vielen dure medisch-specialistische geneesmiddelen onder het geneesmiddelenvergoedingssysteem (GVS). Zij werden daarmee automatisch door de zorgverzekeraar vergoed. In 2012 veranderde dat. Ziekenhuizen betalen sinds die tijd zelf deze dure medisch-specialistische geneesmiddelen (de zogeheten overheveling).†

De zorg voor patiŽnten thuis, na een verblijf in het ziekenhuis, mocht er niet onder lijden, eiste het †Ministerie van VWS destijds. Ook werden prestatieafspraken ter verbetering van de kwaliteit en doelmatigheid van de zorg afgesproken. ††

Eurocept Homecare kan als partner nauw samenwerken met ziekenhuizen vanwege onze logistieke en verpleegkundige infrastructuur. Zo leveren wij ziekenhuisverplaatste zorg met gespecialiseerde verpleegkundigen. Ook zijn we uitgerust met geavanceerde ICT waarbij de specialist rechtstreeks in contact staat met de verpleegkundige of patiŽnt. U kunt hierbij gebruik maken van medicatiespecifieke zorgprogramma's en zorgstraten op maat.

VWS wil dat ziekenhuizen komende jaren meer zorggebieden zelf gaan financieren. Dit geldt ook voor medische hulpmiddelen. Eurocept biedt u daarom †een zogeheten Ďone-stop-shopping-conceptí. Dit maakt het uw patiŽnten mogelijk om zowel geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, medische voeding en bijbehorende zorg snel en discreet thuis te ontvangen.

De verpleegkundigen van Eurocept Homecare zijn bevoegd en bekwaam om specialistische toedieningen te verrichten. Eurocept coŲrdineert het hele proces van zorgstraten en zorgprogrammaís van het begin tot het einde. Dit alles geheel op uw wensen toegesneden en vanwege onze efficiŽnte organisatie tegen een scherpe prijs.

GeÔnteresseerd? Neemt u dan contact op met onze Divisie Manager Ziekenhuizen, Drs. Robbert Heuvelmans

Deze pagina is het laatst gewijzigd op 2015-05-11.