Medische voeding - Professional

Inzicht in Zorg en Uitkomsten

Bij Eurocept Homecare vraagt u snel en eenvoudig medische voeding aan via het unieke digitale zorginformatie systeem Eurocept Plaza. U logt in op een streng beveiligd systeem dat voldoet aan alle eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Met Eurocept Plaza kunt u 24/7 volgen welke zorg wij hebben geleverd ťn krijgt u inzicht in behandel uitkomsten en therapie trouw van uw patiŽnten.

Uitgebreid assortiment †

Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment van verschillende merken, soorten en smaken medische voeding. Steeds proberen we nieuwe producten en of smaken aan ons assortiment toe te voegen zodat er voor iedereen een gepast product beschikbaar is. Wij leveren alle medische voeding, voedingspompen en toebehoren die in Nederland beschikbaar zijn. Daarnaast leveren wij, als enig facilitair bedrijf in Nederland, Delical producten van de Franse fabrikant Lactalis. Ook zijn wij de enige Nederlandse leverancier van de TPV pomp Mini Rythmic PN van de firma Micrel. Wilt u meer informatie over deze producten neem dan contact op met onze Customer Service. †

Assortiment drinkvoeding
Assortiment sondevoeding

Smaakpakketten

Onze smaakpakketten bestaan uit verschillende soorten en smaken van diverse fabrikanten.

Persoonlijke service†

Ons Customer Service team, bestaande uit diŽtisten en voedingsprofessionals verzorgt de afhandeling van uw aanvraag. Zij nemen contact op met uw patiŽnt om de levering†en smaakvoorkeuren af te stemmen. Bij sondevoeding wordt zo nodig een afspraak met een van onze verpleegkundigen ingepland. Natuurlijk staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.†

Leveringen†

Eurocept Homecare levert 6 dagen per week kosteloos bij patiŽnten thuis. Als u op werkdagen voor 17:00 bestelt dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Meestal heeft u de bestelling dan de volgende dag al in huis. Wij leveren met PostNL vanwege het grote netwerk dat zij hebben en omdat het een betrouwbare partner is. Meer informatie over de bezorging van pakketten vindt u op de website van PostNL. Bestellen kunt u eenvoudig zelf doen via onze portals.

Vergoeding

Eurocept Homecare heeft contracten met alle zorgverzekeraars.†De zorgverzekeraar kan de naam Medizorg BV hanteren in plaats van Eurocept Homecare. Dit heeft te maken met het samengaan van beide bedrijven en nog lopende contracten.

Aanvragen

De beveiligde omgeving van Eurocept Plaza biedt u als diŽtist, arts of medisch specialist 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot:
  1. Het aanmelden van nieuwe patiŽnten†
  2. Het verlengen van de machtiging van bestaande patiŽnten †
  3. Inzicht in de status van uw patiŽnten thuis.
Bent u diŽtist, huisarts of medisch specialist? Dan kunnen wij eenvoudig een account voor u aanmaken om dieetpreparaten online voor te schrijven. Hiervoor kunt u een email sturen naar medischevoeding@eurocept.nl.
U kunt uw aanvraag ook op papier invullen en vervolgens faxen of e-mailen naar: medischevoeding@eurocept.nl.

CliŽnt | Professional

Portals

Inschrijven nieuwsbrief

Contact en bereikbaarheid

U kunt tussen 08.30 en 17.00 telefonisch contact opnemen met onze afdeling Customer Service:

Drinkvoeding: 030 - 669 12 40

Sondevoeding: 030 - 669 21 12

Spoedvragen buiten kantooruren: 035 - 528 83 75

Email: medischevoeding@eurocept.nl

Fax: 030 - 280 54 24

Deze pagina is het laatst gewijzigd op 2016-08-09.